Tiedonantaja, kuukausilehti reilusti vasemmalla

Tiedonantaja-lehden uusimmassa numerossa on mielenkiintoinen Ukrainan kommunistisen puolueen puheenjohtaja Petro Simonenkon haastattelu, jonka on Tiedonantajalle tehnyt toimittaja Antero Eerola. Se tuo Ukrainan tilanteesta tietoa, jota ei valtamediasta löydy.

Tiedonantajan päätoimittaja Petra Packlalén esittää pääkirjoituksessa tärkeitä linjakysymyksiä uudelle pääministeri Sanna Marinille.

Lehdestä löytyvät myös juttut teollisuuden ja lastenhoitajien työehtokamppailusta, HX-hävittäjien kustannusten salailusta, Turkki-boikotista, Euroopan vasemmiston kongressista, Lenin 150-vuodesta, Bangladeshin ilmastopakolaisista, hankolaisesta teatterista, WADAn antidoping-politiikan ristiriitaisuudesta ja monesta muusta mielenkiintoisesta aiheesta.

Kerran kuukaudessa ilmestyvän Tiedonantajan voi tilata paperilla ja/tai digi-lehtenä kätevästi ja edullisesti osoitteessa tiedonantaja.fi/tilaa

Tiedonantajan tunnetuksitekemisestä, levittämisestä ja kehittämisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita lehden levikkitapaamiseen to 6.2. klo 17 SKP:n ja Tiedonantajan toimistolle, Malmille.