SKP:n ja Helsinki-listojen ehdokkaat luottamuspaikoille

Suomen kommunistisen puolueen Helsingin piirikomitean ja Helsinki-listojen yhteisessä tapaamisessa on tänään päätetty ehdokkaat luottamustehtäviin, jotka uusi kaupunginvaltuusto ja kaupunginhallitus valitsevat tammikuussa.

Varavaltuutettu, muusikko Seppo Lampela jatkaa Helsingin kaupungin liikuntalautakunnassa, jonka varajäseneksi esitetään piirisihteeri Tiina Sandberg. Toinen varavaltuutettu tuottaja Heikki Takkinen puolestaan jatkaa Suomenkielisen työväenopiston johtokunnassa ja uudeksi johtokunnan varajäseneksi esitetään erityiskoulunkäyntiavustaja Anni Wallenius.

Kulttuuri- ja kirjastolautakunnan jäseneksi esitetään käsitetaiteilija Juha-Pekka Väisänen ja varajäseneksi luokanopettajaksi opiskeleva Irene Auer. Työllistämistoimikunnan jäseneksi ehdotetaan sosiaali- ja kriisipäivystyksen päällikkö Olli Salin ja varajäseneksi psykologi Emmi Tuomi.

Helsingin kesäyliopiston säätiön hallituksen jäseneksi esitetään erityisopettaja Anna-Mili Tölkkö ja varajäseneksi koulunkäyntiavustaja Lauri Alhojärvi. UMO-säätiön hallitukseen ehdotetaan tuotantopäällikkö Atte Blom. Poliisin neuvottelukunnan jäseneksi esitetään lakimies Valter Vesikko ja varajäseneksi toimitila-asiamies Anneli Korhonen.

HeKan Kontulan, Myllypuron ja Vesalan kiinteistöyhtiöiden hallitukseen päätettiin ehdottaa eläkeläinen Eero Rasijärvi. Keskusvaalilautakunnan varajäseneksi päätettiin ehdottaa erityislastentarhanopettaja Hannele Salava. Lisäksi valtuustoryhmä tekee ehdotuksen kolmesta käräjäoikeuden lautamiehestä.

Kaupunginvaltuutettu, SKP:n puheenjohtaja Yrjö Hakanen keskittyy valtuustotyöhön. Valtuustoryhmän sihteeriksi valittiin muusikko Heikki Ketoharju.

SKP:n ja Helsinki-listojen valtuustoryhmä aikoo pitää vaalien välillä tiiviisti yhteyttä asukkaisiin ja järjestää avoimia tapaamisia eri puolilla kaupunkia. Ensimmäiseksi ryhmä aikoo järjestää tapaamiset terveyspalvelujen ongelmista, lähipalvelujen turvaamisesta ja toiminnasta vuokrien jatkuvan nousun pysäyttämiseksi. Helsinki-listojen puitteissa aiotaan jatkaa myös muuten yhteistyötä SKP:n Vapaiden ja radikaalien demokraattien sekä sitoutumattomien kesken.