Vaaliautopäiväkirja #19

Vaikka sää oli harmaa ja iltapäivästä alkaen paikoitellen sateinen, ei päivä missään nimessä ollut harmaa. Se alkoi MTV3 Uutisten tulolla Jakomäkeen tekemään juttua vaalikampanjastamme.

MTV3 Uutiset ja Yrjö Hakanen Jakomäessä

Maija Hakanen

Vaikka sää oli harmaa ja iltapäivästä alkaen paikoitellen sateinen, ei päivä missään nimessä ollut harmaa. Se alkoi MTV3 Uutisten tulolla Jakomäkeen tekemään juttua vaalikampanjastamme. Juttu tulee ulos viikonloppuna, todennäköisesti sunnuntaina, uutislähetyksen yhteydessä. Ylä-Malmin torilla oli puolen päivän jälkeen kova meno, muun muassa kolme poliisiautoa, joista yksi pyydettäessä ystävällisesti siirtyi pois vaaliautomme kannalta parhaalta paikalta. Malmilaisten kanssa juttua piisasi ja kahvia kului. Meno hiljeni vasta Tapulikaupungissa. Talkoolaiset ja ehdokkaat olivat hyvin liikkeellä, yhteensä seitsemän ehdokasta ja kolme talkoolaista.

Päivän puheiden kolmen kärki: vanhusten asumisolot ja vaihtoehdot; 2) asunnottomuus; 3) miksi Töölössä, Lauttasaaressa ja muissa varakkaissa kaupunginosissa asuu vähemmän maahanmuuttajia kuin alhaisen tulotason kaupunginosissa.

Päivän kuva: MTV3 Uutiset ja vaaliautokiertue Jakomäessä.

MTV3 Uutiset ja Yrjö Hakanen Jakomäessä