Tiedonantaja-festivaali

Tiedonantaja-festivaali kokoaa kansalaisaktivisteja, tutkijoita, poliitikkoja, artisteja ja muita kiinnostuneita etsimään ulospääsyjä sodista, leikkauspolitiikasta, ympäristökriisistä, median yksipuolisuudesta ja politiikan vaihtoehdottomuudesta. Ohjelmassa keskusteluja, alustuksia, työpajoja, uutta kirjallisuutta sekä tietysti kulttuuria ja musiikkia!

Festivaali järjestetään 18.-19. marraskuuta 2023 Vantaan Myyrmäessä Myyräncolo -kulttuurikeskuksessa (Jönsaksentie 6, aivan Myyrmäen aseman vieressä.). Myyräncolo on yhteisöllinen kulttuurikeskus, jonka tavoitteena on tuoda uusia elävän kaupunkikulttuurin mahdollisuuksia Myyrmäkeen.

Tilaisuudet alkavat molempina päivinä klo 12. Niihin on vapaa pääsy, paitsi iltabileisiin, joiden lippu on 5 euroa. Koko ohjelma löytyy Tiedonantaja-lehdestä ja sen verkkosivuilta.

Mukana keskusteluissa mm. Euroopan vasemmiston poliittisen sihteeristön jäsen Attila Vajnai, SKP:n puheenjohtaja Liisa Taskinen, Kuuban suurlähettiläs Beatriz Parra González, Vasemmistoliiton kansanedustaja Anna Kontula ja SKP:n pääsihteeri Tiina Sandberg, SAKKI ry:n varapuheenjohtaja Eliisa Juntunen ja SKP:n ay-ryhmän aktiivi Otto Rask, uomen palestiinalaisten siirtokuntayhdistyksen puheenjohtaja Wael Cheblak, Helsinkiläinen aktivisti ja toimittaja Binar Mustafa ja iranilainen Maryam Fathollahi, Länsi-Saharan vapautusrintama Polisarion Suomen edustaja Baida Rahal, lääketieteen historian dosentti Heikki S. Vuorinen, ekologisen ympäristönsuojelun dosentti Heikki Tervahattu, työväenliikkeen historiaa tutkineet Maija Hakanen ja Raimo Parikka, DSL:n pääsihteeri Jari Karttunen ja tietysti Tiedonantajan päätoimittaja Petra Packalén.