Naistenpäivänä rauhan ja kunnon palkkojen puolesta

Kansainvälisenä naistenpäivänä järjestetään Liisanpuistossa sodanvastainen tapahtuma ja Maanantaiklubilla naistenpäivän ”etkot”.

Rauhanryhmä2022 kutsuu kansainvälisenä naistenpäivänä entisen sotamuseon luo Liisanpuistikkoon (Pohjoisranta 17) tuomaan esille vaatimus ”Ei enää sotia! Ei nyt, ei enää koskaan”. Ohjelmassa laulua, puheita, runoja ja rauhanviestejä.

Maanantaina keskustellaan tasa-arvon toteutumisesta työmarkkinoilla ja erityisesti käynnissä olevissa kunta- ja sote-alan työehtosopimusneuvotteluissa. Keskustelemassa sairaanhoitaja Jenni Hjelt (SDP), ay-aktiivi Maiju Salminen (Vasemmistonuoret), Tiedonantajan päätoimittaja Petra Packalén (SKP) ja työsuojeluvaltuutettu Heta Tuura (JHL, Vas). Maanantaiklubi ravintola Oivassa (Porthaninkatu 5) ja verkossa maanantaiklubi.blogspot.com/