Helsingin piirin keskustelutilaisuus ja vuosikokous

Kaikki helsinkiläiset Suomen kommunistisen puolueen jäsenet ovat tervetulleita SKP:n Helsingin kaupungin piirijärjestön keskustelutilaisuuteen ja vuosikokoukseen kulttuurikeskus Stoan Terraarioon maanantaina 25.4. klo 17.30 alkaen.

Aluksi keskustelu Ukrainan sodan synnyttämistä kysymyksistä rauhanaktivisteille ja muille imperialismin vastustajille, alustaa Heikki Ketoharju.

Noin klo 18.30 alkaen piirijärjestön sääntömääräiset vuosikokousasiat, mm. toimintasuunnitelma, vuosi- ja tilikertomus, toimintasuunnitelma ja budjetti, piirikomitean jäsenten valinta. Lisäksi käsitellään kannanotto siitä, miksi vastustamme Natoon liittymistä. Ehdotukset toimintasuunnitelmaan ja piirikomitean jäseniksi pyydetään toimittamaan piirin toimistolle tai sähköpostilla helsinginpiiri@skp.fi.

Kahvi/tee-tarjoilu klo 17.15 alkaen.

Stoan osoite on Turunlinnantie 1, Itäkeskuksen ja Puhoksen naapurissa. Terraario on Stoan aulasta toisen kerroksen parvekkeelle, hissistä oikealle.

SKP:n Helsingin piirikomitea