Helsinki-politiikan kurssi jatkuu

Helsinki-politiikan kurssi pidetään taas huomenna keskiviikkona 28.3. klo 18.Aiheena tällä kertaa kaupunginosayhdistykset, asukasyhdistykset, vuokralaistoimikunnat ja aluefoorumit, sekä asumismenot ja yhteisöllisyys. Kurssi on tarkoitettu kaikille SKP:n ja Helsinki-listojen kannattajille, erityisesti kunnallisvaaleissa ehdokkaiksi asettuville.

Helsinki-politiikan kurssia pidetään taas huomenna keskiviikkona 28.3. klo 18.Aiheena tällä kertaa kaupunginosayhdistykset, asukasyhdistykset, vuokralaistoimikunnat ja aluefoorumit, sekä asumismenot ja yhteisöllisyys.

Keskustelun pohjustaa Asukasliiton hallituksen jäsen Tiina Sandberg. Kurssi on tarkoitettu kaikille SKP:n ja Helsinki-listojen kannattajille, erityisesti kunnallisvaaleissa ehdokkaiksi asettuville.

Paikka on SKP:n toimisto, Haapaniemenkatu 7-9 B. 9. krs (katso ala-ovella ovipuhelimesta SKP).