Kommunistit Pitäjänmäkipäivillä

Pitäjänmäen kommunistit osallistuivat Pitäjänmäki-päivään aurinkoisessa ja kesäisessä säässä sunnuntaina 11.9.2011.Tiedonantajaa levitettiin mukavasti, pinssejä meni hyvin kaupaksi, ja paikallista kannanottoa postikonttoreiden tapahtunutta lakkauttamista vastaan oli jaossa.

Muutama kannattajakorttikin tuli kerätyksi

Pitäjänmäen kommunistit osallistuivat Pitäjänmäki-päivään aurinkoisessa ja kesäisessä säässä sunnuntaina 11.9.2011.Tiedonantajaa levitettiin mukavasti, pinssejä meni hyvin kaupaksi, ja paikallista kannanottoa postikonttoreiden tapahtunutta lakkauttamista vastaan oli jaossa.

Lisäksi keskusteluja syntyi ja muutamia kannattajakortteja saatiin kerättyä. Mukana teltalla olivat Heikki Ketoharju, Pirjo Korhonen ja Jussi-Petteri Lappi.

Piirimme puheenjohtaja Kalle Hernbergin ansiosta saatiin teltta paikalle, ja pienen pähkäilyn jälkeen jopa pystytettyäkin. Muista puolueista tapahtumassa paikalla olivat tällä kertaa ainoastaan kokoomus ja demarit. Demareiden teltalla vieraili jopa presidenttiehdokas Paavo Lipponen, ja asia pääsi Ylen iltauutisiin saakka.