Naistenpäivän aatto Maanantaiklubilla

Seuraavalla Maanantaiklubilla aiheena on naistenpäivä, ja keskustelijat pohtivat onko aihetta juhlaan.

Erityislastentarhanopettaja Hannele Salava, siivooja Kirsti Kangas ja Irakin naisten yhdistyksen puheenjohtaja Ala Saeed avaavat ensi maanantain Maanantaiklubilla keskustelua siitä, onko kansainvälisenä naistenpäivänä aihetta juhlaan. Keskustelun juontajaa opiskelija Irene Auer ja lauluja esittää Rauni Salminen.

Maanantaiklubi on joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina järjestettävä keskusteluklubi, jota helsinkiläiset kommunistit ovat jo vuosikausia pyörittäneet. Sittemmin idea on kuulemma kopioitu myös muun täkäläisen vasemmiston käyttöön, ja mikäs siinä: hyvä ideahan se onkin!

Kansainvälisen naistenpäivän aaton keskustelu 7.3. klo 19 ravintola Milenka, Haapaniemenkatu 3-5, Sörnäinen, Helsinki.

Vapaa pääsy.