Kommunistien vaaliautokiertue käynnistyi

Kiertue on lähtenyt sutjakkaasti liikkeelle: materiaalia ja kahvia on mennyt ja hyviä keskusteluita käyty!

Maanantaina startannut kommunistien vaaliautokiertue on lähtenyt hyvin liikkeelle. Paikalla olleet aktiivit tietävät kertoa, että materiaalia ja kahvia on mennyt ja hyviä keskusteluita käyty. Autolla on mahdollista tavata helsinkiläisiä ehdokkaita ja muitakin aktiiveja, sekä napata mukaansa äskettäin ilmestynyt Eespäin-lehden uusin numero, joka on luonnollisesti teemaltaan vaalinumero.

Kahvia on kuulemma kulunut. Kuva: Toivo Koivisto

SKP:n ja Vaihtoehtolistan vaaliauto kiertää Helsinkiä 21.3.-16.4. välisenä aikana. Ehdokkaat ja tukijoukot ovat liikkeellä sunnuntaita lukuunottamatta joka päivä klo 11 – 17, ja iltaisin sekä sunnuntaisin taas on muita vaalitapahtumia. Lisäksi SKP:n vaaliteltta kiertää viikonloppuisin kaupungin toreilla. Katso autokiertueen tarkemmat aikataulut vaaliautosivulta.

Kirsti Kangas lehtiä jakamassa. Kuva: Toivo Koivisto

Loppuviikon ohjelma:

 • perjantai 25.3.
  • 11-12 Kolmen sepän patsas
  • 12.30-13.30 Rautatieasema, Elielinaukio
  • 14.30-15.30 Hakaniemi, HOK-Elannon kulmalla
  • 16-17 Kurvi, Sörnäisten metroasema
 • lauantai 26.3.
  • 11-12 Mellunmäen metroasema
  • 12.30-13.30 Kontulan ostari
  • 14.30-15.30 Myllypuron metroasema
  • 16-17 Herttoniemen metroasema